Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Perdida seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Perdida seizoen 2 op Netflix? Of de Spaanse serie Perdida nog terugkeert voor een tweede seizoen is onduidelijk. Alhoewel de makers van de serie plannen hebben liggen voor een vervolg, is er tot op heden nog geen tweede seizoen besteld. Het is dan ook afwachten of dat nog gaat veranderen.

Spaanse serie

Antonio doet er alles aan om in de gevangenis terecht te komen. Hij laat zich door de Colombiaanse douane betrappen met drugs. Op die manier hoopt hij in contact te kunnen komen met de persoon die zijn dochter jaren geleden heeft ontvoerd. Zijn acties zetten een reeks gebeurtenissen in gang die veel mensen treft.

Wanneer verschijnt Perdida seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Perdida seizoen 2 op Netflix? Het is niet bekend of Perdida nog terugkeert voor een tweede seizoen. Het eerste seizoen van de reeks werd in januari 2020 uitgezonden bij Antena 3 en sindsdien is het stil rondom de reeks. Wel slaagde Netflix erin om de uitzendrechten aan te kopen waardoor we sinds oktober met het eerste seizoen aan de slag kunnen. Nu de reeks ook bij Netflix te bekijken is, gaan er voor Perdida mogelijk nieuwe deuren open.

Alhoewel er tot op heden namelijk nog geen tweede seizoen is besteld, is het niet ondenkbaar dat daar verandering in gaat komen als de reeks goed ontvangen wordt op Netflix. Zo heeft de maker van de serie al plannen klaarliggen. “Ik denk dat er ruimte is voor een tweede seizoen en ik heb daar al ideeën voor. Vooral omdat we met zeer interessante karakters te maken hebben. Als de serie wordt vernieuwd, dan gaat een deel van het verhaal verder en start er een nieuw verhaal gebaseerd op de karakters die het best voor ons werkten”, aldus Natxo López.

Mocht er een tweede seizoen komen, dan lijken we wel minimaal te moeten wachten tot ergens eind 2021. Op Netflix staan ondertussen wel heel wat andere Spaanse series om zoet mee te blijven.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Perdida seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?