Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Puerta 7 seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Puerta 7 seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van de misdaadserie werd op 21 februari toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Sindsdien heeft Netflix nog niets bekendgemaakt over de toekomst van de reeks. Daar moeten we zeer waarschijnlijk een paar maanden geduld voor hebben.

Puerta 7

Een vastberaden vrouw (Dolores Fonzi) heeft maar één missie: een Argentijnse voetbalclub redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken. Daarvoor gaat ze niets uit de weg. De serie is afkomstig uit Argentinië en wordt gemaakt door Martin Zimmerman.

Wanneer verschijnt Puerta 7 seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Puerta 7 seizoen 2 op Netflix? Helaas weten we nog niets over de toekomst van Puerta 7. De laatste tijd is wel vaker gebleken dat Netflix met zijn Originals wacht tot de serie een maand tot een paar maanden oud is. Pas dan laat Netflix vaak weten of het wel of geen nieuw seizoen meer besteld. Mocht Puerta 7 verlengd worden, dan moeten we rekening houden met een release van seizoen 2 in 2021. Wil je in de tussentijd een andere serie kijken die over een voetbalclub gaat? Dat kan met Club de Cuervos. Andere Argentijnse series: Monzón, Edha en Apache: La Vida de Carlos Tevez.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Puerta 7 seizoen 2 Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?