Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Queer Eye seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt Queer Eye seizoen 4 op Netflix? Het derde seizoen van de remake van Queer Eye is op 15 maart toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Daarmee zijn in een tijdsbestek van net iets langer dan een jaar al drie seizoenen verschenen. Het vierde seizoen komt in de zomer.

Revival Queer Eye

Netflix heeft Queer Eye nieuw leven in geblazen. De Amerikaanse reality-show was aan het begin van deze eeuw al razend populair bij Bravo. In totaal verschenen liefst vijf seizoenen. Netflix heeft de serie nieuw leven in geblazen. Opnieuw gaan vijf mannen (de Fab Five) op pad om mensen een make-over te geven in hun kledingstijl, kapsels, eten, cultuur en design. Lukt het de heren om de levens van de mensen die ze uitkiezen compleet te veranderen?

Wanneer verschijnt Queer Eye seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt Queer Eye seizoen 4 op Netflix? Het duurde even voor het duidelijk was dat er een vierde seizoen van Queer Eye werd gemaakt. Vervolgens duurde de release niet lang. In de zomer van 2019 komt namelijk Queer Eye seizoen 4 al op Netflix, op 19 juli om precies te zijn. Er werd ook nog eens gelijk een vijfde seizoen besteld.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Queer Eye seizoen 4 op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?