Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Ratched seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Ratched seizoen 2 op Netflix? Met Ratched heeft Netflix een gloednieuwe veelbelovende serie te pakken. Gezien het echter een Netflix Original is, is er over de toekomst van de serie nog niet veel bekend. Eerst wordt afgewacht hoe de serie wordt ontvangen alvorens besloten wordt over de toekomst.

Bloedstollende serie

De serie Ratched is geïnspireerd op een karakter uit One Flew Over The Cuckoo’s Nest. We volgen Nurse Ratched, ook wel bekend als Mildred Ratched (Sarah Paulson). Ze begint in 1947 als verpleegkundige bij een vooraanstaand psychiatrisch ziekenhuis. Maar onder haar stijlvolle uiterlijk blijkt een duistere kant schuil te gaan. Al snel verliest ze haar onschuld en zien we hoe een zorgzame vrouw verandert in een monster.

Wanneer verschijnt Ratched seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Ratched seizoen 2 op Netflix? Ratched heeft alles in zich om een groot succes te worden op Netflix. Wij verwachten dan ook dat er meerdere seizoenen komen van de serie, maar daar heeft Netflix tot op heden geen officiële uitspraken over gedaan.

De streamingdienst lijkt eerst af te wachten hoe het eerste seizoen van Ratched wordt ontvangen voordat gekozen wordt om nieuwe afleveringen te bestellen. Een eventueel tweede seizoen wordt in ieder geval niet eerder dan ergens in 2021 op Netflix verwacht. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan Gypsy of Doctor Foster.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Ratched seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?