Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Ray Donovan seizoen 5 op Netflix

Ray Donovan seizoen 5 wordt in 2018 op Netflix verwacht, maar hoe lang moet er nog gewacht worden. Dit vijfde seizoen bestaat wederom uit twaalf nieuwe afleveringen en laat niet heel lang meer op zich wachten.

Liev Schreiber

De serie met Liev Schreiber als Ray Donovan doet het sinds 2013 al erg lekker. In dat jaar debuteerde de serie bij Showtime en werd sindsdien steeds voorzien van een nieuw seizoen. Het vijfde seizoen is inmiddels al uitgezonden in Amerika en daar wordt gewacht op deel zes.

Het zesde seizoen is nu in de maak en zal vermoedelijk in 2018 nog uitgezonden worden op televisie. In Nederland wachten we nog op het vijfde seizoen en als het goed is, is die periode inmiddels bijna voorbij.

Ray Donovan seizoen 5 op Netflix

Ray Donovan seizoen 5 wordt namelijk snel op Netflix verwacht. Al een paar jaar hanteert de streamingdienst een patroon met deze serie. Steeds in de zomermaanden verscheen er namelijk een nieuw seizoen van Ray Donovan. Sinds eind juni is het vierde seizoen beschikbaar op Netflix. Het is dus veilig om te stellen dat Ray Donovan seizoen 5 ook in deze periode van dit jaar op Netflix verwacht mag worden.

Het lijkt aannemelijk dat dit het einde van kwartaal 2 zal zijn, dus wederom juni. Dit kan echter ook een maandje later zijn en dan moet er dus gedacht worden aan juli 2018. Momenteel is een officiële releasedatum van Ray Donovan seizoen 5 op Netflix echter nog niet bevestigd door Netflix. Op dat bericht is het wachten nog en dat wordt pas verwacht vlak voor de lancering. Hooguit één of twee maanden voor de lanceringsdatum zal Netflix de datum bevestigen. Tot die tijd blijft het dus onzeker wanneer Ray Donovan seizoen 5 exact op Netflix verschijnt.

Wil je op de hoogte gebracht worden als de releasedatum van seizoen 5 vastligt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?