Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Secret City seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Secret City seizoen 2 op Netflix? Iedereen die de Australische-serie Secret City heeft gezien, zit waarschijnlijk met dezelfde vraag: wanneer is het tweede seizoen van Secret City te zien op Netflix. Gelukkig heeft Netflix al naar buiten gebracht dat we een tweede seizoen kunnen verwachten en razendsnel ook!

Secret City

Secret City is één van de titels in het aanbod van Netflix die wordt aangemerkt als Netflix Original. Oorspronkelijk komt de serie echter bij Foxtel vandaan. Secret City is een drama-serie. De zes delen die de serie rijk is, zijn gebaseerd op de verhalen The Marmalade Files en Te Mandarin Code van Chris Uhlmann en Steve Lewis..

De spanningen tussen enerzijds Amerika en anderzijds China beginnen toe te nemen. De zoektocht van persjournalist Harriet naar de waarheid brengt meer boven water dan ze voor mogelijk hield. Niet alleen haar carrière komt hierdoor op het spel te staan, maar zij en alle andere Australiërs komen in gevaar.

Wanneer verschijnt Secret City seizoen 2 op Netflix?

Inmiddels is ook al goed nieuws naar buiten gebracht over het tweede seizoen van Secret City. Het opnemen van het tweede seizoen begon in februari 2018 en in maart 2019 begint de serie in Australië. Slechts luttele dagen later zal Netflix het seizoen al gaan streamen.

Wil jij als eerste weten wanneer Secret City seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?