Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Selling Sunset seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt Selling Sunset seizoen 4 op Netflix? Alles wijst erop dat Selling Sunset voorzien gaat worden van een vierde seizoen, maar er is ook slecht nieuws. door de uitbraak van het coronavirus moeten we zeer waarschijnlijk lang wachten op seizoen 4.

Dure en exclusieve huizen

In Selling Sunset krijgen de makelaars van de Oppenheim Group zo nu en dan op het eerste oog onmogelijke klussen. Ze zullen de meest dure en exclusieve huizen in Los Angeles moeten verkopen. In Selling Sunset volgen we hun onderlinge strijd en krijgen we een kijkje in de huizen.

Wanneer verschijnt Selling Sunset seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt Selling Sunset seizoen 4 op Netflix? Selling Sunset krijgt naar alle waarschijnlijkheid een vierde seizoen, maar daar zullen we wel even op moeten wachten. Door de uitbraak van het coronavirus gaat de productie van seizoen 4 zeer waarschijnlijk pas in 2021 van start.

Selling Sunset-ster Christine Quinn sprak met Grazia over een eventueel vierde seizoen. “We horen wel wat informatie, wat geruchten. Met seizoen 2 in de top 10 van Netflix, denk ik dat we sowieso een nieuw seizoen krijgen. Maar alles is vertraagd door COVID. We gaan volgend jaar schieten, heb ik gehoord. We hebben zo’n grote productie, er zitten zoveel mensen in onze crew. Ik denk niet dat we dit jaar nog kunnen filmen.” Gedacht wordt dan ook aan een release eind 2021. Aan de slag met een andere huizenserie? Denk eens aan Stay Here.

Wil jij als eerste weten wanneer Selling Sunset seizoen 4 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?