Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Slasher seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Slasher seizoen 3 op Netflix? Het is alweer enige tijd geleden dat seizoen 2 van The Slasher werd toegevoegd door Netflix. Het is dus hoog tijd om uit te kijken naar een derde seizoen van de Canadese horror-serie. Of en wanneer het derde seizoen van Slasher er komt, is de vraag.

Slasher: Mysterieuze moorden

In seizoen 1 wordt in acht afleveringen het verhaal vertelt van een vrouw die jaren na de dood van haar ouders terugkeert naar haar geboorteplaats. Ze woont samen met haar man in het huis waar ze met haar ouders woonde, die op afgrijselijke wijze zijn vermoord. Nu het verleden zich lijkt te herhalen, maken we kennis met The Excutioner. Het is verstandig om geen Hoofdzonde te begaan.

Het tweede seizoen van Slasher staat los van het eerste seizoen. Ze hebben slechts één ding gemeen; niemand lijkt veilig. In seizoen twee volgen we vijf voormalig begeleiders van een zomerkamp. Jaren geleden is door hun toedoen een andere begeleider overleden, maar als ze terugkeren naar de plek waar zij ligt begraven doen ze een schokkende ontdekking. Niemand lijkt meer veilig, zelfs omwonenden niet. Wie is toch die mysterieuze killer?

Wanneer verschijnt Slasher seizoen 3 op Netflix?

Het tweede seizoen werd in 2017 toegevoegd, dus fans staan inmiddels te springen voor een volgend seizoen. Het eerste seizoen van de serie werd uitgezonden door Chiller en Super Channel, maar zij besloten na één seizoen de stekker eruit te trekken.

Netflix heeft destijds besloten de draad verder op te pakken en een tweede seizoen van de serie te maken. Er is echter nog niets bekend of er daadwerkelijk een derde seizoen gaat komen van de serie, aangezien Netflix hier nog niets over wil zeggen. Mocht er een derde seizoen volgen, dan wordt dat ongetwijfeld ook weer een geheel nieuw onderwerp dat losstaat van de eerste twee seizoenen.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Slasher seizoen 3 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?