Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Sorjonen / Bordertown seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Sorjonen / Bordertown seizoen 3 op Netflix? Sorjonen is één van de Scandinavische thrillers die we in Nederland op Netflix kunnen bekijken. De serie staat buiten Finland ook wel bekend als Bordertown en het eind ervan is nog niet in zicht. Aan het eind van 2018 is namelijk Sorjonen seizoen 3 besteld en het is nu de vraag wanneer we dat seizoen bij Netflix kunnen verwachten.

Sorjonen alias Bordertown

Scandinavische thrillers scoren over het algemeen goed bij Netflix, denk bijvoorbeeld aan The Bridge en Karppi, en voor Sorjonen alias Bordertown is dat niet anders. In Sorjonen volgen we een getalenteerde rechercheur die een baan aanneemt in een klein plaatsje Lappeenranta om meer tijd te kunnen doorbrengen met zijn gezin. Wat hij dan nog niet weet, is dat hij te maken krijgt met een reeks schokkende moordzaken.

Wanneer verschijnt Sorjonen seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Sorjonen seizoen 3 op Netflix? Het goede nieuws is dat er al een derde seizoen is besteld van Sorjonen. Dat derde seizoen wordt in de herfst van 2019 uitgezonden bij Ylie, het netwerk in Finland waar de serie te bekijken is. Alhoewel we daarmee niet direct een releasedatum voor Netflix weten, kunnen we wel een voorzichtige inschatting maken.

Zo werd het eerste seizoen van Sorjonen tussen oktober en december 2016 uitgezonden in Finland en verscheen het complete seizoen vervolgens op 31 maart 2017 op Netflix. De uitzendingen van het tweede seizoen vonden plaats tussen oktober en december 2018, waarna het complete tweede seizoen op 2 februari 2019 werd toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Mocht Sorjonen seizoen 3 daadwerkelijk in de herfst van 2019 worden uitgezonden, kunnen we de afleveringen zeer waarschijnlijk in het eerste kwartaal van 2020 in Nederland verwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Sorjonen / Bordertown seizoen 3 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?