Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Sorjonen / Bordertown seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt Sorjonen / Bordertown seizoen 4 op Netflix? Scandinavische thrillerserie doen het uitstekend op Netflix en dat geldt ook voor Sorjonen. De Finse serie verscheen in 2016 voor het eerste bij Yle TV1. In Nederland kunnen we de serie bekijken op Netflix. Maar of er ook een vierde seizoen komt van Sorjonen alias Bordertown is hoogst onzeker.

Sorjonen alias Bordertown

Met Sorjonen heeft Netflix een goedscorende Scandinavische thrillerserie te pakken. Dergelijke titels doen het doorgaans goed op de streamingdienst, denk aan The Bridge en Karppi. In Sorjonen, ook wel bekend als Bordertown, volgen we een getalenteerde rechercheur die de kans krijgt op een baan in een klein plaatsje genaamd Lappeenranta.

Daar denkt hij meer tijd door te kunnen brengen met zijn gezin. Wat hij dan echter nog niet weet, is dat hij bij zijn nieuwe baan te maken krijgt met een reeks schokkende moorden.

Wanneer verschijnt Sorjonen / Bordertown seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt Sorjonen / Bordertown seizoen 4 op Netflix? Helaas is er nog niets bekend over de toekomst van Sorjonen. Op het moment dat de release ven het tweede seizoen van Bordertown voor de deur stond op Netflix, werd al duidelijk dat er in Finland een derde seizoen zou komen.

Nu seizoen 3 is toegevoegd aan het aanbod van Netflix, is er echter nog niets bekend over een eventueel vierde seizoen. Mocht er nog een vierde seizoen komen van Sorjonen, dan zullen we wel even geduld moeten hebben op de release daarvan. Sowieso zal het seizoen eerst weer worden uitgezonden in Finland alvorens we er in Nederland naar kunnen kijken op Netflix. We hoeven een vierde seizoen dan ook sowieso niet eerder dan medio 2021 op Netflix te verwachten. Aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan Karppi en Brot.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Sorjonen / Bordertown seizoen 4 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?