Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Soundtrack seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Soundtrack seizoen 2 op Netflix? Helaas slecht nieuws over de toekomst van Soundtrack. De serie is afkomstig van Joshua Safran, één van de producers en schrijvers van Gossip Girl. Helaas is na één seizoen echter besloten de stekker uit de show te trekken.

Soundtrack

In Soundtrack draait het allemaal om muziek. We worden meegenomen naar Los Angeles waar verschillende mensen iets te maken hebben met muziek.

We volgen liefde, verlies en geluk in dit muzikale drama waarin twee struggelende kunstenaars het leven in Los Angeles zo luid mogelijk leven. Afkomstig van de hand van Safran.

Wanneer verschijnt Soundtrack seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Soundtrack seizoen 2 op Netflix? Helaas kwam er in februari slecht nieuws over Soundtrack. Netflix heeft na één seizoen bekendgemaakt dat er geen vervolg meer komt van Soundtrack. Het is dan ook over en uit voor de serie. Gelukkig kun je met Heartstrings wel aan de slag met een soortgelijke serie.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Soundtrack seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?