Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Star Trek: Discovery seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Star Trek: Discovery seizoen 2 op Netflix? Dat is de vraag die bij veel fans door het hoofd spookt nadat begin februari de seizoensfinale van seizoen 1 online verscheen. In oktober 2017 maakte CBS, de zender die in Amerika de rechten heeft over de serie in zijn bezit heeft, bekend dat er een tweede seizoen zou komen. Over een releasedatum werd echter nog niets bekendgemaakt.

Star Trek: Discovery

Star Trak: Discovery bleek een groot succes op Netflix. Het was de eerste serie sinds in 2005 de Enterprise-reeks werd beëindigd. In het eerste seizoen van Star Trek: Discovery werden we meegenomen tien jaar voor Kirk, Spock en de Enterprise. Toen ontdekte de USS Discovery nieuwe werelden en levensvormen, terwijl één Starfleet-officier alles van de aliens probeert te begrijpen. Het is dan ook een prequel op Star Trek: The Original Series.

Het is de grote vraag of we in het tweede seizoen van Star Trek: Discovery ook kennis gaan maken met Spock. Recent liet een executive producer het volgende weten: “Ik kan je vertellen dat alles wat je moet doen, is kijken naar de blikken van Michael Burnham en Sarek aan het eind van seizoen 1 en vraag jezelf dan af wat dat kan betekenen.” Het is dan ook afwachten of we Spock in seizoen 2 zien. Ook is het afwachten of Christopher Pike een grote rol krijgt in seizoen 2.

Wanneer verschijnt Star Trek: Discovery seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Star Trek: Discovery seizoen 2 op Netflix? Dat is misschien nog wel belangrijker dan de vraag welke personages uit de originele Star Trek-serie we terugzien in de serie. Helaas zullen we nog wel een tijdje moeten wachten op een nieuw seizoen. Seizoen 1 van Star Trek: Discovery begon in september 2017, maar die maand hoeven we niet aan te houden voor seizoen 2.

Gesproken wordt over een release in 2019. De serie lijkt dan ook naar alle waarschijnlijkheid een pauze van ongeveer een jaar te krijgen. Momenteel verschijnen de afleveringen van Star Trek: Discovery 24 uur na release in Amerika online. Naar verwachting zal die deal ook blijven voor seizoen 2.

Wil je op de hoogte gebracht worden als de releasedatum van seizoen 2 vastligt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?