Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Stranger Things seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt Stranger Things seizoen 4 op Netflix? Nu het derde seizoen van Stranger Things op 4 juli is toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst, kunnen we voorzichtig vooruit kijken naar het vierde seizoen. We mogen een vierde seizoen verwachten, maar over een releasedatum valt nog niet veel te zeggen.

Stranger Things

De Netflix Original Stranger Things ging in 2016 van start. De serie begint in een klein stadje waar iedereen elkaar kent. In het dorpje verdwijnt plotseling een kind en al snel komen er mysterieuze zaken omtrent het stadje aan het licht.

Geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje houden de inwoners van het stadje flink bezig. Eleven neemt de kinderen mee op sleeptouw, maar dat brengt iedereen wel in grote gevaren. En die gevaren worden alleen maar groter wanneer The Upside Down de stad begint over te nemen.

Wanneer verschijnt Stranger Things seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt Stranger Things seizoen 4 op Netflix? Netflix heeft inmiddels officieel een vierde seizoen besteld van Stranger Things. Dat was al langere tijd de verwachting, maar nu is het hoge woord er ook daadwerkelijk uit.

Wanneer het vierde seizoen verschijnt, is echter moeilijker iets over te zeggen. In de laatste jaren zat er niet echt een lijn in de releasedata. Het eerste seizoen verscheen in juli 2016. Voor het tweede seizoen werd vervolgens gekozen voor een release in oktober 2017 wat overeenkwam met het verhaal. Het seizoen verscheen rondom Halloween en dat was ook de periode waarin het tweede seizoen zich afspeelde. Voor het derde seizoen werd gekozen voor 4 juli, terwijl dat seizoen zich ook afspeelt in de zomer.

De productie voor een vierde seizoen hebben mede door het coronavirus flink wat vertraging opgelopen. Daardoor moeten we dit keer langer wachten op een vervolg. De opnames van seizoen 3 vonden plaats tussen april en november 2018. Het seizoen verscheen vervolgens op 4 juli. De opnames van het vierde seizoen konden pas op 17 september 2020 weer worden hervat. Naar verwachting verschijnt het seizoen dan ook pas veel later. Inmiddels is duidelijk dat het 2022 gaat worden.

Stranger Things seizoen 4: Alles wat we al weten

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Stranger Things seizoen 4 naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?