Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Suits seizoen 8 op Netflix?

Wanneer verschijnt Suits seizoen 8 op Netflix? Nu het eerste deel van Suits seizoen 7 is toegevoegd aan het aanbod van Netflix is het wachten op het vervolg begonnen. Gelukkig weten we al dat er ook een achtste seizoen op komst is van Suits en kunnen we al een voorzichtige schatting doen wat betreft een releaseperiode voor Suits seizoen 8.

Advocaten

Met Suits kom je in een wereld vol advocaten terecht. Mike Ross heeft zijn school nooit afgemaakt en nooit gestudeerd aan Harvard. Toch slaagt hij erin om op een dag een baan te krijgen bij Harvey Specter.

Terwijl de briljante schoolverlater Mike Ross bezig is aan een ronde om wiet te verkopen en op de vlucht slaat, komt hij plots het kantoor van Harvey binnengewandeld. Mike bluft zich naar binnen, maar komt dan pas voor de meest moeilijke uitdaging te staan. Lukt het hem om te voorkomen dat iedereen erachter komt dat hij helemaal geen advocaat is?

Wanneer verschijnt Suits seizoen 8 op Netflix?

Wanneer verschijnt Suits seizoen 8 op Netflix? Om te kijken wanneer het achtste seizoen van Suits verschijnt, is het handig om te weten dat Netflix afleveringen van de reeks vaak in twee delen toevoegt. Zo zijn de eerste tien afleveringen van seizoen 7 verschenen in juli en is het wachten op de resterende zes afleveringen van de reeks.

Ondertussen wachten we ook op het achtste seizoen dat inmiddels al is aangekondigd en het voorlaatste seizoen van de reeks wordt. De laatste jaren voegde Netflix het eerste deel van een nieuw seizoen steevast toe in juni of juli. Dat lijkt ook bij seizoen 8 te gebeuren. Als dat zo is dan kunnen we Suits seizoen 8 rond juni of juli 2020 bij de streamingdienst verwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer het tweede deel van Suits seizoen 8 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?