Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Supergirl seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt Supergirl seizoen 4 op Netflix? Het eerste goede nieuws is in ieder geval al verschenen. Supergirl wordt vernieuwd! Zender The CW heeft laten weten een vierde seizoen van de populaire serie uit te brengen. Nu is het de vraag wanneer we dit seizoen op Netflix mogen verwachten.

Supergirl

De serie gaat over een van de superheldinnen van DC Comics. In Supergirl wordt het verhaal verteld van het nichtje van Superman. Samen met haar neef ontsnapte Kara Zor-EL (Supergirl) van de planeet Krypton toen deze werd verwoest. Nu vindt ze het tijd om aar superkrachten in te zetten voor ‘het goede doel’. Ze wordt hiermee de beschermengel van de stad.

Dit doet ze niet alleen. Ze heeft hierbij hulp van diverse personages, waaronder adoptiezus Alex Danvers, J’onn J’onzz en James Olsen. Een ander hoofdpersonage, Winn Schott, zullen we dit seizoen minder gaan zien. Ondanks dat hij nog wel te zien is, zal hij een minder belangrijke rol gaan spelen.

Wanneer verschijnt Supergirl seizoen 4 op Netflix?

Supergirl is een van de series die verlengd wordt. “Aangezien The CW uitbreidt naar zes avonden schema volgend seizoen, zijn wij blij dat we zo’n breed en gevarieerd aanbod aan terugkerende series aan kunnen bieden”, laat CW-directeur Mark Pedowitz weten in een reactie. Naast Supergirl worden ook series als The Flash, Legends of Tomorrow, Arrow en Supernatural voorzien van een nieuw seizoen.

Dat vierde seizoen van Supergirl gaat op 14 oktober 2018 van start bij The CW. Een dag later, op 15 oktober 2018, wordt de eerste aflevering van seizoen 4 bij Netflix verwacht. Vervolgens verschijnen er wekelijks nieuwe afleveringen.

Wil jij als eerste weten wanneer Supergirl seizoen 4 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?