Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Supergirl seizoen 5 op Netflix?

Wanneer verschijnt Supergirl seizoen 5 op Netflix? Het vierde seizoen van Supergirl loopt alweer op zijn einde en de vraag is dan ook of er nog een vervolg komt. Gelukkig is er al een vijfde seizoen van de DC-serie van The CW aangekondigd. Ook weten we al wat over de releasedatum.

Supergirl

Supergirl is één van de superhelden uit de DC Comics. In Supergirl worden we meegenomen in het verhaal van Kara Zor-El (Supergirl), het nichtje van Superman. Het lukte haar om samen met haar neef te ontsnappen van de planeet Krypton op het moment dat die werd vernietigd. Nu ze dat heeft overleefd, wordt het tijd dat ook Supergirl haar superkrachten in gaat zetten voor het goede doel en beschermengel wordt van de stad.

Wanneer verschijnt Supergirl seizoen 5 op Netflix?

Wanneer verschijnt Supergirl seizoen 5 op Netflix? The CW kwam op 31 januari 2019 naar buiten met goed nieuws. Het netwerk vernieuwde in één klap een hele reeks van zijn series, waaronder Supergirl. Duidelijk is dan ook dat we sowieso nog een vijfde seizoen gaan zien van de DC-serie. Dat vijfde seizoen wordt op 6 oktober toegevoegd aan het aanbod van The CW. Een dag later, op 7 oktober, lijkt de aflevering toegevoegd te worden aan het aanbod van Netflix.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Supergirl seizoen 5 op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?