Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Supergirl seizoen 6 op Netflix?

Wanneer verschijnt Supergirl seizoen 6 op Netflix? Het goede nieuws is dat The CW al bekend heeft gemaakt dat er een zesde seizoen komt van de DC-serie. Door naar het verleden te kijken, kunnen we ook al een voorzichtige schatting doen wat betreft de releasedatum.

Supergirl

Supergirl is één van de DC-series die te bekijken is op Netflix. De reeks is onderdeel van de Arrowverse. In Supergirl volgen we het verhaal van het nichtje van Superman, beter bekend als Kara Zor-El. Voordat de planeet Krypton is vernietigd, is het haar gelukt om te ontspannen van de planeet. Nu wil ze haar superkrachten inzetten voor het goede doel en beschermengel worden van de stad.

Wanneer verschijnt Supergirl seizoen 6 op Netflix?

Wanneer verschijnt Supergirl seizoen 6 op Netflix? The CW maakte begin 2020 bekend dat alle DC-series van het netwerk voorzien worden van nieuwe afleveringen, alleen Arrow komt ten einde. Wat betreft Supergirl kunnen we al een voorzichtige schatting doen voor de release. Dat heeft alles te maken met het feit dat The CW de programmering voor het voorjaar van 2021 al bekend heeft gemaakt.

Normaliter zou het zesde seizoen van Supergirl in oktober van start gaan bij The CW en dus ook op Netflix, maar de uitbraak van het coronavirus heeft roet in het eten gegooid. Daardoor moeten we langer wachten op seizoen 6. Pas in het voorjaar van 2021 staat Supergirl seizoen 6 op de planning. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Hier bekijk je in welke volgorde je het best naar de Arrowverse kunt kijken.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Supergirl seizoen 6 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?