Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt The Affair seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Affair seizoen 3 op Netflix? De dramaserie is in de Verenigde Staten al bijna toe aan zijn vierde seizoen, maar bij Netflix Nederland moeten we het nog doen met twee seizoenen. Toch ziet het er nu naar uit dat we ook spoedig met seizoen 3 aan de slag kunnen op Netflix.

Affaire

In The Affair werden we in de eerste twee seizoenen meegenomen in de geschiedenis van een verhouding tussen Noah en Alison. Noah, een getrouwde schrijver en gespeeld door Dominic Wilson, hield er een affaire op na met de getrouwde serveerster Alison (Ruth Wilson). Vanuit meerdere perspectieven werd naar de relatie gekeken. Ook in seizoen 3 staat de affaire tussen de twee nog altijd centraal en zien we dat Dominic in de gevangenis terecht is gekomen.

Wanneer verschijnt The Affair seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Affair seizoen 3 op Netflix? Dat is de grote vraag waar fans al een tijdje mee rondlopen. Het tweede seizoen van The Affair werd eind maart 2017 op Netflix geplaatst. Gezien het derde seizoen in de Verenigde Staten bij Showtime al eind 2016 begonnen, betekent dat dat we al een aardig tijdje moeten wachten. Naar verwachting is dat lange wachten echter bijna voorbij. Een precieze releasedatum is echter nog niet bekend.

Wil je op de hoogte gebracht worden als The Affair seizoen 3 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?