Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt The Big Bang Theory seizoen 12 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Big Bang Theory seizoen 12 op Netflix? De streamingdienst verraste vriend en vijand door op 1 juli plots elf seizoenen van de komedieserie online te plaatsen. Bij CBS in de Verenigde Staten is echter ook het twaalfde seizoen al uitgezonden. Het is de grote vraag wanneer we dat seizoen op Netflix mogen verwachten.

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory ging in 2007 van start en groeide binnen no time uit tot een groot succes. Uiteindelijk verscheen in 2018 het laatste seizoen van de reeks. In The Big Bang Theory draait het om Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, hun buurvrouw Penny en hun vrienden.

Penny komt nieuw te wonen in het appartementencomplex waar de twee natuurkundigen nerdy’s Leonard en Sheldon al wonen. Penny toont de twee een leven buiten hun laboratorium, waardoor ze geïnspireerd raken om een relatie te beginnen met een echte vrouw.

Wanneer verschijnt The Big Bang Theory seizoen 12 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Big Bang Theory seizoen 12 op Netflix? Het twaalfde en tevens laatste seizoen van The Big Bang Theory werd tussen 6 oktober 2018 en 25 mei 2019 uitgezonden bij CBS. Helaas werd dat seizoen echter niet direct toegevoegd aan het aanbod van Netflix toen de andere elf seizoenen verschenen.

Gelukkig weten we inmiddels wel wanneer het slotseizoen van de reeks ook op Netflix verschijnt. Het twaalfde seizoen van de sitcom wordt op 1 oktober toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Daarmee is het ook klaar voor de reeks.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer The Big Bang Theory seizoen 12 naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?