Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt The Blacklist seizoen 5 op Netflix?

Het is wachten op The Blacklist seizoen 5 op Netflix nu het vierde deel in januari 2018 zal verschijnen. In diezelfde maand gingen in Nederland de uitzendingen van het vijfde seizoen op televisie van start, maar vanaf wanneer staat The Blacklist seizoen 5 op Netflix in Nederland?

Red en Liz

The Blacklist draait al vanaf de eerste aflevering om Elizabeth Keen en Raymond Reddington. Allebei zijn ze beter bekend als Liz en Red. Liz werkt als profiler bij de FBI, terwijl Red haar en haar team een handje helpt als informant, in ruil voor bescherming.

Er zit veel meer achter de bijzondere samenwerking. Dat begint al in seizoen 1 en wordt in de daarop volgende seizoenen steeds verder uitgediept, met alle dramatische gevolgen van dien. Ook seizoen 5 zal daar weer mee doorspekt zijn.

The Blacklist seizoen 5 op Netflix

Wanneer we The Blacklist seizoen 5 op Netflix kunnen verwachtingen is op dit moment nog niet bekend. Toch kan er met enige zekerheid een voorspelling gedaan worden. Het is namelijk al enige tijd een traditie bij Netflix om in de eerste maand van het nieuwe jaar met het volgende seizoen te komen. Zo verscheen The Blacklist seizoen 3 in januari 2017 en op 19 januari 2018 komt The Blacklist seizoen 4 online. Indien het Netflix lukt om die traditie in stand te houden, dan wordt The Blacklist seizoen 5 in 2019 verwacht.

In Nederland gingen de uitzendingen van seizoen 5 al in januari 2018 van start op televisie en Videoland. Dat is ook precies de reden waarom The Blacklist seizoen 5 niet eerder op Netflix verwacht wordt. RTL heeft al jaren de uitzendrechten van deze succesvolle serie en kan het daardoor ook op zijn eigen streamingkanaal aanbieden. Na de jaarwisseling gaan de rechten van het afgelopen seizoen steeds door naar Netflix. The Blacklist seizoen 5 verdwijnt dan van Videoland en verschijnt korte tijd later op Netflix in Nederland.

Wil je op de hoogte gebracht worden als er meer bekend is over de releasedatum van The Blacklist seizoen 5 op Netflix in Nederland?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?