Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt The Blacklist seizoen 6 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Blacklist seizoen 6 op Netflix? Het vijfde seizoen van The Blacklist is op Nieuwjaarsdag toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst en het wachten op seizoen 6 is tegelijkertijd begonnen. Duidelijk is al dat er een zesde seizoen komt, maar wanneer kunnen we die op Netflix in Nederland verwachten?

The Blacklist

In The Blacklist staan Raymond Reddington en Elizabeth Keen centraal, beter bekend onder de namen Red en Liz. Het lukt Red al jarenlang om uit handen te blijven van de FBI. Nu is hij bereid om ze een handje te helpen, maar wel alleen als hij samen mag werken met Liz. Al vijf seizoenen wordt ingezoomd op hun bijzondere samenwerkingen, waar veel meer achter zit dan van tevoren gedacht.

Wanneer verschijnt The Blacklist seizoen 6 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Blacklist seizoen 6 op Netflix? Zolang Netflix niets bekend heeft gemaakt met betrekking tot een officiële releasedatum van The Blacklist seizoen 6, is het gissen wanneer een nieuw seizoen wordt toegevoegd. Toch kunnen we wel een voorzichtige voorspelling doen. De laatste jaren heeft Netflix nieuwe seizoenen van The Blacklist toegevoegd in de eerste maand van het jaar. Mocht dat ook bij seizoen 6 gebeuren, dan kunnen we rekenen op januari 2020.

Naast dat The Blacklist te zien is bij Netflix, worden de nieuwste seizoenen in Nederland ook altijd uitgezonden bij RTL en zijn ze te zien bij Videoland. Bij Videoland gaat The Blacklist seizoen 6 op 16 januari van start. Na de jaarwisseling gaan de rechten van het afgelopen seizoen steeds door naar Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Blacklist seizoen op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?