Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt The Dark Crystal: Age of Resistance seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Dark Crystal: Age of Resistance seizoen 2 op Netflix? Nu het eerste seizoen van The Dark Crystal: Age of Resistance eindelijk te bekijken is op Netflix, is het de vraag of we in de toekomst meer mogen verwachten van de serie over Gelflings. Helaas is op dit moment nog niets bekend over de toekomst van de reeks.

The Dark Crystal

The Dark Crystal: Age of Resistance is sinds 30 augustus te bekijken op Netflix. Het is een prequel op de film van Jim Henson die in 1982 verscheen en bestaat uit tien afleveringen. In die tien afleveringen worden de drie Gelflings Rian, Brea en Deet gevolgd. Als ze een opstand tegen de Skeksis beginnen, komen ze achter een gruwelijk geheim dat de planeet Thra bedreigt. Het is aan de Gelflings om de wereld te redden en het duister te verslaan.

Wanneer verschijnt The Dark Crystal Age of Resistance seizoen 2 op Netflix?

Wie de tien afleveringen al gezien heeft, vraagt zich ongetwijfeld af of er ook een tweede seizoen komt van The Dark Crystal: Age of Resistance. Helaas heeft Netflix nog niets bekend gemaakt over de toekomst van de serie. Dat is echter nog geen reden tot paniek.

Zeker in het geval van Netflix Originals duurt het vaak een paar weken tot een paar maanden voordat meer bekend wordt over een eventueel vervolg. Zo kan Netflix eerst afwachten hoe een serie wordt ontvangen alvorens een vervolg wordt besteld.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als The Dark Crystal: Age of Resistance seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?