Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt The Flash seizoen 7 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Flash seizoen 7 op Netflix? Het goede nieuws is dat The CW nu al een zevende seizoen van The Flash heeft besteld. Dat betekent dat we ons sowieso mogen verheugen op nieuwe afleveringen en daar ook alvast een voorzichtige schatting voor kunnen doen wat betreft de releaseperiode.

The Flash

Op Netflix kunnen we meerdere titels uit de Arrowverse bekijken. Een daarvan is The Flash waarin we meekijken met een forensisch expert die na een coma erachter komt dat hij over verbazingwekkende nieuwe krachten beschikt. De expert besluit zijn krachten in te zetten om de stad te beschermen.

Wanneer verschijnt The Flash seizoen 7 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Flash seizoen 7 op Netflix? Het goede nieuws is dat The CW begin 2020 bekendmaakte dat er een zevende seizoen is besteld van The Flash. Alhoewel dat zevende seizoen nog geen officiële releasedatum heeft gekregen, kunnen we wel al een voorzichtige schatting doen wat betreft de releaseperiode.

Zo verschenen de seizoenen de laatste jaren in oktober bij The CW en liepen de uitzendingen vervolgens mee op Netflix. Lange tijd zag het ernaar uit dat dat ook zou gebeuren voor seizoen 7, maar de uitbraak van het coronavirus heeft daar verandering in gebracht. Pas vanaf januari 2021 keert The Flash terug voor zijn zevende seizoen. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Hier bekijk je in welke volgorde je het best naar de Arrowverse kunt kijken.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als The Flash seizoen 7 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?