Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt The Good Place seizoen 4 op Netflix?

The Good Place is één van de series van NBC die we ook wekelijks kunnen bekijken op Netflix. Een dag na de release in de Verenigde Staten staat de nieuwe aflevering altijd klaar bij de streamingdienst. Nu het derde seizoen aan zijn einde is gekomen, is het de grote vraag of er ook nog een vierde seizoen komt van de komedieserie. Daarover is inmiddels goed nieuws verschenen.

The Good Place

The Good Place is een variant op de hemel. Nadat de vier hoofdrolspelers zijn overleden, zijn ze op deze plek terecht gekomen. Ook Eleanor Shellstrop hoort daarbij. Door een vergissing is de egoïstische Eleanor, die voorheen nepmedicijnen verkocht, ook op The Good Place terecht gekomen. Nu ze heeft mogen ruiken aan de Goede Plaats, wil ze daar niet meer weg. Ze doet er dan ook alles aan om een beter mens te worden. Samen met Chidi Anagonye, Tahani en Jason komt ze in een waanzinnige reis terecht.

Wanneer verschijnt The Good Place seizoen 4 op Netflix?

Terwijl de uitzendingen van The Good Place seizoen 3 nog in volle gang waren, besloot NBC aan te kondigen dat het nog niet klaar is voor de komedieserie. De zender is overtuigd van het aanhoudende succes en heeft ervoor gekozen een vierde seizoen te bestellen. Dat vierde seizoen is ook meteen het slotseizoen van de reeks.

De uitzendingen van het laatste seizoen gaan op donderdag 26 september van start bij NBC. Een dag later, op vrijdag 27 september, wordt de eerste aflevering toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Daarna volgen wekelijks nieuwe afleveringen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Good Place seizoen 4 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?