Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt The Good Place seizoen 4 op Netflix?

The Good Place seizoen 3 Netflix

The Good Place is één van de series van NBC die we ook wekelijks kunnen bekijken op Netflix. Een dag na de release in de Verenigde Staten staat de nieuwe aflevering altijd klaar bij de streamingdienst. Nu het derde seizoen aan zijn einde is gekomen, is het de grote vraag of er ook nog een vierde seizoen komt van de komedieserie.

The Good Place

The Good Place is een variant op de hemel. Nadat de vier hoofdrolspelers zijn overleden, zijn ze op deze plek terecht gekomen. Ook Eleanor Shellstrop hoort daarbij. Door een vergissing is de egoïstische Eleanor, die voorheen nepmedicijnen verkocht, ook op The Good Place terecht gekomen. Nu ze heeft mogen ruiken aan de Goede Plaats, wil ze daar niet meer weg. Ze doet er dan ook alles aan om een beter mens te worden. Samen met Chidi Anagonye, Tahani en Jason komt ze in een waanzinnige reis terecht.

Wanneer verschijnt The Good Place seizoen 4 op Netflix?

Terwijl de uitzendingen van The Good Place seizoen 3 nog in volle gang waren, besloot NBC aan te kondigen dat het nog niet klaar is voor de komedieserie. De zender is overtuigd van het aanhoudende succes en heeft ervoor gekozen een vierde seizoen te bestellen. NBC kon nog niet bekendmaken of het vierde seizoen opnieuw uit dertien afleveringen bestaat.

Net als bij de eerdere seizoenen, kunnen we ook voor seizoen 4 rekening houden met een release in het najaar. In dit geval gaat het dan om het najaar van 2019. Gezien Netflix de wereldwijde streamingrechten heeft voor de serie, lijken we ook seizoen 4 razendsnel na de release in Amerika op Netflix te kunnen verwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Good Place seizoen 4 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!