Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt The OA seizoen 2 op Netflix?

The OA Netflix

Wanneer verschijnt The OA seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van de Netflix Original groeide afgelopen jaar zeer verrassend uit tot een hit bij de streamingdienst. Het opmerkelijke einde bleef fans echter bezig houden. Gelukkig maakte Netflix in februari dan ook bekend dat de serie voorzien zou worden van een tweede seizoen. Het is nu de grote vraag wanneer The OA seizoen 2 te bekijken is.

Bijna dood-ervaringen

In het eerste seizoen van The OA werden we meegenomen in het leven van Prairie. Jarenlang zat ze opgesloten in een ondergrondse bunker bij een wetenschapper die geobsedeerd was door bijna dood-ervaringen. Het einde van het eerste seizoen liet kijkers echter verbaasd achter. Door boeken die werden gevonden onder het bed van Prairie werden kijkers achtergelaten met de vraag of ze het hele verhaal niet verzonnen had.

Dat was niet het enige dat kijkers bezighield. Er werd in de seizoensfinale ook een school onder schot gehouden en alhoewel de groep erin slaagt om met de vijf bewegingen de schutter te stoppen, wordt Prairie wel eerst nog geraakt door een kogel. Er is dan ook nog genoeg verhaal over voor een tweede seizoen. Met onderstaande mysterieuze trailer werd het tweede seizoen alvast aangekondigd.

Wanneer verschijnt The OA seizoen 2 op Netflix?

Netflix heeft nog geen officieel bericht naar buiten gebracht over wanneer The OA seizoen 2 bij de streamingdienst verschijnt. Gezien het eerste seizoen van The OA ook niet werd aangekondigd door de streamingdienst en in december 2016 plots online verscheen, wordt niet uitgesloten dat het tweede seizoen van The OA onaangekondigd verschijnt aan het einde van 2017.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer The OA seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!