Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt The Politician seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Politician seizoen 2 op Netflix? Goed nieuws voor de fans van de Netflix-serie. Bij de aankondiging van de reeks werd direct bekendgemaakt dat de reeks besteld was voor in ieder geval twee seizoenen. We mogen dan ook al uitkijken naar seizoen 2 van The Politician.

The Politician

In The Politician draait het om de rijke student Payton Hobart. Al van kleins af aan heeft hij maar één droom: President van de Verenigde Staten worden. Hij wil er alles aan doen om die droom uit te laten komen, maar zal zich eerst een weg moeten banen door het meest verraderlijke politieke landschap van allemaal: Saint Sebastian High School. Lukt het hem om zijn studenten te slim af te zijn om zijn droom achterna te kunnen gaan?

Wanneer verschijnt The Politician seizoen 2 op Netflix?

The Politician is de eerste serie van Ryan Murphy die groen licht kreeg nadat hij een peperdure deal tekende met Netflix. De showrunner gaat vijf jaar exclusief aan de slag voor Netflix en één titel die uit die deal voortkomt is The Politician. Vanaf het moment dat de serie is besteld, werd al duidelijk dat er sowieso twee seizoenen komen.

Het ziet ernaar uit dat we wel even geduld moeten hebben totdat het tweede seizoen gelanceerd wordt op Netflix. Gezien seizoen 1 eind september 2019 online kwam, lijken we voor seizoen 2 sowieso een jaar te moeten wachten. Een voorzichtige schatting is dat seizoen 2 in het tweede deel van 2020 verschijnt. Het blijft echter afwachten totdat Netflix daar officiële uitspraken over doet.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer The Politician seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?