Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt The Protector seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Protector seizoen 3 op Netflix? De Turkse Netflix Original is een groot succes bij de streamingdienst en het is dan ook niet verrassend dat er al groen licht is gegeven voor een vervolg. We hoeven niet alleen een derde seizoen te verwachten, maar zelfs ook nog een vierde seizoen.

The Protector

The Protector vertelt het verhaal van Hakan. Niet voor niets staat de Turkse Original van Netflix ook wel bekend onder de naam Hakan: Muhafiz. Hakan is op het eerste oog een doodnormale jongen, tot hij ontdekt dat hij bij een geheim genootschap hoort waarvoor hij een geheime missie moet vervullen. Hij krijgt de taak om Istanbul te beschermen als de stad wordt bedreigd door onsterfelijke wezens. Slaagt Hakan erin die taak te voltooien?

Wanneer verschijnt The Protector seizoen 3 op Netflix?

Het tweede seizoen van The Protector is op 26 april toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het goede nieuws is dat we sowieso ook nog een derde en vierde seizoen kunnen verwachten. In januari werd gemeld dat de opnames van het derde en vierde seizoen in de maanden daarna van start zouden gaan. Inmiddels is duidelijk dat seizoen 3 op vrijdag 6 maart wordt toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Protector seizoen 3 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?