Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt The Rain seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Rain seizoen 3 op Netflix? Netflix heeft bekendgemaakt dat we nog een derde seizoen van The Rain kunnen verwachten. Dat is echter ook direct het laatste seizoen wat we van de serie mogen verwachten.

Virus

In The Rain krijgt Scandinavië te maken met een levensbedreigend virus. Vrijwel alle mensen komen door dit virus te overlijden. Zes jaar na deze gebeurtenis besluiten een broer en zus om de veilige bunker waarin ze zitten te verlaten om de overblijfselen van de beschaving te vinden. Al snel voegen ze zich bij een groep jonge overlevenden en begeven ze zich samen op een gevaarlijke tocht door verlaten Scandinavië, op zoek naar een teken van leven.

Nu ze een van de weinige overlevenden zijn, gelden er geen maatschappelijke regels meer. Hierdoor hebben ze de vrijheid om te doen en laten wat ze willen. Samen met andere overlevenden zoeken ze naar veiligheid en antwoorden. In hun strijd om te overleven ontdekken ze dat zelfs in een post-apocalyptische wereld er nog steeds liefde en jaloezie is.

Wanneer verschijnt The Rain seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Rain seizoen 3 op Netflix? Netflix heeft in juni bekendgemaakt dat er een derde seizoen is besteld van The Rain. Dat betekent echter ook direct het laatste seizoen van The Rain. De slotafleveringen van de reeks worden in 2020 toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Naar verwachting gebeurt dat in het voorjaar.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Rain seizoen 3 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?