Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt The Restaurant seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt het derde seizoen van The Restaurant op Netflix? De Zweedse dramaserie maakt veel indruk en sinds Netflix besloot om de eerste seizoenen van de reeks in het aanbod op te nemen is het wachten op het vervolg. Deze is er ook, alleen wanneer keert The Restaurant terug?

Een familiezaak komt onder druk te staan

The Restaurant (Vår tid är nu zoals de serie oorspronkelijk heet) draait om de familie Löwander. Ze runnen een zaak Djurgårdskällaren en we komen het verhaal binnen na de Tweede Wereldoorlog. De familie komt weer bij elkaar, alleen de zaak staat op dat moment op omvallen. Iedereen heeft zijn eigen ideeën om het restaurant er weer boven op te krijgen, maar ze werken elkaar eigenlijk tegen. En in dat middelpunt staat dochter Nina, die door een kus met keukenhulp Calle het volledige spel aan het rollen brengt.

Wanneer verschijnt The Restaurant seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt seizoen 3 van The Restaurant naar Netflix? De eerste twee seizoenen zijn sinds eind december 2019 te zien op de streamingdienst. In het eerste seizoen worden de jaren 1945 tot 1950 belicht, in het tweede seizoen 1955 tot 1962. Het derde seizoen van The Restaurant is in Zweden uitgezonden van oktober tot december 2019. Hierin zijn de jaren 1968 tot 1971 belicht, waarin politieke en maatschappelijke veranderingen een grote rol speelden.

Inmiddels is er ook al een vierde seizoen besteld van de reeks, die in Zweden eind 2020 wordt verwacht. Wanneer Netflix het derde seizoen van The Restaurant zal gaan uitzenden is op dit moment nog niet duidelijk. De meeste series die worden aangekocht verschijnen per jaar met een nieuw seizoen. Daardoor is het meest realistisch om uit te gaan van eind 2020.

Wil je in de tussentijd andere Zweedse series kijken? Dan zijn Black Lake, Beck, Bonusfamiljen en Fallet goede opties. Familie- en bedrijfsdrama’s zoals The Restaurant zijn er ook, bijvoorbeeld Velvet, Mr. Selfridge.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als The Restaurant seizoen 3 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?