Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt The Sinner seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Sinner seizoen 3 op Netflix? De eerste twee seizoenen van The Sinner zijn bij Netflix te bekijken. De serie is oorspronkelijk afkomstig van USA Network, maar Netflix mag de serie aanbieden in onder meer Nederland. In maart 2019 werd bekend dat USA Network een derde seizoen heeft besteld.

The Sinner

The Sinner is een indrukwekkende anthologie-serie waarin wordt gekeken waarom op het eerste oog normale mensen kiezen voor bizarre misdaden. In het eerste seizoen zagen we hoe Cora Tannetti op het strand plots in razernij ontsteekt en een vreemdeling doodsteekt. In het tweede seizoen werden we meegenomen in de zoektocht naar de reden waarom een elfjarige jongen zijn ouders heeft vermoord.

Wanneer verschijnt The Sinner seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Sinner seizoen 3 op Netflix? Het was enige tijd onduidelijk of er nog een derde seizoen zou komen. De gemiddelde kijkcijfers zijn bij USA Network wel teruggelopen. Waar seizoen 1 nog werd bekeken door gemiddeld 1,8 miljoen kijkers, daalde dat bij seizoen 2 tot 1,1 miljoen kijkers.

Desondanks staat de serie bij USA Network op de vierde plek als het gaat om populaire scripted series, achter The Purge, Suits en Queen of the South. In maart 2019 werd echter bekend dat The Sinner is vernieuwd voor een derde seizoen. De release van dat seizoen heeft wel wat vertraging opgelopen. Pas in 2020 wordt het derde seizoen uitgezonden bij ABC. Of dat weer in de zomer is, is onduidelijk. Voorheen verscheen het seizoen vervolgens in het najaar daarop op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The Sinner seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?