Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt The Society seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Society seizoen 2 op Netflix? De dramaserie is een nieuwe angstaanjagende tienerserie van de streamingdienst. Het eerste seizoen van de reeks is sinds 10 mei te bekijken op Netflix en telde tien afleveringen. Of er ook nog een vervolg komt, is nog onzeker.

Angstaanjagende tienerserie

The Society werd nog voor zijn release al vergeleken met een aantal series. Zo werd het al omschreven als een mix tussen Lord of the Flies en The Leftovers en had de serie ook wel wat weg van The 100. De serie laat zien hoe een groep jongeren op een plaats terechtkomt waar hun ouders niet zijn.

Eerst lijkt dat de ideale wereld, maar al snel gaat het helemaal mis als muiterij binnen de groep ontstaat. Nu hun ouders zijn verdwenen, moeten de tieners van West Ham hun eigen samenleving vormen om te overleven en daar horen leiders bij. Wie werpen zich op als leiders en zien de jongeren ooit hun ouders nog terug?

Wanneer verschijnt The Society seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Society seizoen 2 op Netflix? Het is nog niet bekend of Netflix een tweede seizoen bestelt van The Society. Vreemd is dat niet. De streamingdienst wacht zeker in het geval van Netflix Originals vaak even tot na de release voordat er meer bekend wordt over de toekomst. Het zou dus nog een aantal weken kunnen duren voordat een nieuw seizoen wordt besteld. Mocht er een vervolg komen, dan kunnen we die waarschijnlijk in 2020 verwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Society seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?