Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt The Team seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Team seizoen 3 op Netflix? Helaas is er nog niets bekend over de toekomst van The Team. We weten dan helaas ook nog niet of we nog een derde seizoen van de reeks mogen verwachten.

The Team

In de crimeserie The Team draait het om drie moorden in drie Europese steden. Het is aan Europol om een team van toprechercheurs samen te stellen om de moordenaar op te sporen. Lukt het hen om de moordenaar te vinden die verantwoordelijk is voor een reeks gruwelijke moorden in diverse landen?

Wanneer verschijnt The Team seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Team seizoen 3 op Netflix? Helaas weten we nog niets over de toekomst van de internationale politieserie The Team. De reeks ging in 2015 van start en is tegenwoordig ook te bekijken op Netflix.

Of er ook een derde seizoen is besteld, is nog niet bekend. Ook weten we nog niet of er nog een derde seizoen komt. Tussen de release van het eerste en tweede seizoen zat in totaal drie jaar. Een eventueel derde seizoen komt mogelijk ook pas over drie jaar.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The Team seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?