Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt The Vampire Diaries seizoen 8 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Vampire Diaries seizoen 8 op Netflix? Dat is de grote vraag nu het zevende seizoen van de populaire Amerikaanse dramaserie al sinds eind augustus 2017 te bewonderen is bij de streamingdienst. Het achtste seizoen van The Vampire Diaries begon op 21 oktober 2016 bij The CW en alle zestien afleveringen zijn sinds 10 maart 2017 uitgezonden. Nu is het wachten tot Netflix het achtste seizoen ook opneemt in zijn aanbod.

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries is inmiddels al acht seizoenen een razend populaire serie te noemen. Het verhaal begint allemaal met Elena en haar beste vriendinnen Bonnie en Caroline. Al vroeg in het schooljaar laat Elena haar oog vallen op Stefan, maar dat hij een vampier is weet zij dan nog niet. Ook zijn broer Damon is een vampier en hij is verantwoordelijk voor veel moorden in de Mystic Falls. Als Elena achter de complete waarheid komt, staat haar hele wereld op de kop. Zes seizoenen lang stond Elena centraal in de verhalen van The Vampire Diaries. Sinds het zevende seizoen is de focus van de serie echter verlegd naar de twee vampieren Damon en Stefan.

Wanneer verschijnt The Vampire Diaries seizoen 8 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Vampire Diaries seizoen 8 op Netflix? Dat is de grote vraag waar fans maar al te graag antwoord op willen krijgen. The Vampire Diaries is één van de series van The CW. Doordat Netflix een samenwerking met dat netwerk heeft, verschijnen series van dat netwerk vaak ook snel op Netflix. Met The Vampire Diaries is dat echter anders. Seizoen 7 van populaire serie verscheen bijvoorbeeld pas op 31 augustus 2017 bij Netflix. Dat terwijl de laatste aflevering van dat seizoen al op 13 mei 2016 werd uitgezonden.

Het is dan ook afwachten wanneer The Vampire Diaries seizoen 8 op Netflix verschijnt. De ervaring leert ons inmiddels dat het best even kan duren voordat een nieuw seizoen van The Vampire Diaries online wordt gezet. De verwachting is dan ook in het derde kwartaal van 2018. Het achtste seizoen van de serie telt zestien afleveringen. Seizoen 8 is overigens ook gelijk het laatste seizoen van The Vampire Diaries. Er is geen seizoen 9 besteld.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer The Vampire Diaries seizoen 8 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?