Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt The Walking Dead seizoen 10 deel 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Walking Dead seizoen 10 deel 2 op Netflix? De streamingdienst leek erin te slagen om het eerste deel van seizoen 10 razendsnel binnen te halen. Later bleek de releasedatum echter verzet te zijn naar ergens in december. Door de coronaperikelen kreeg het tiende seizoen echter zes extra afleveringen. De grote vraag is ook nog wanneer we die episodes op Netflix mogen verwachten.

The Walking Dead

The Walking Dead ging in 2010 van start en is inmiddels al seizoenen lang een groot succes. De reeks groeide zelfs uit tot één van de meest populaire Amerikaanse series. We worden meegenomen naar een groep mensen die een zombie-apocalypse hebben overleefd. Het is nu aan de groep om samen te werken om te voorkomen dat de mensheid uitsterft. Rick Grimes is de leider van de groep.

Wanneer verschijnt The Walking Dead seizoen 10 deel 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Walking Dead seizoen 10 deel 2 op Netflix? Om erachter te komen wanneer we aan de slag kunnen met de zes extra afleveringen van The Walking Dead, is het belangrijk om eerst te weten wanneer die afleveringen uitgezonden gaan worden bij AMC in de Verenigde Staten.

Dat is voor nu namelijk nog niet bekend. Naar verwachtingen worden de afleveringen uitgezonden ergens in 2021, maar een verwachte releasemaand is nog niet bekend. Dat zal ongetwijfeld ook afhangen van in hoeverre de opnames kunnen doorgaan door de coronauitbraak. Wij verwachten wel dat zodra alle zes de afleveringen zijn uitgezonden, dat Netflix de episodes opnieuw razendsnel toevoegt aan zijn aanbod. Ondertussen aan de slag met een andere zombieserie? Denk eens aan Black Summer.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als The Walking Dead seizoen 10 deel 2 op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?