Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt The Walking Dead seizoen 9 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Walking Dead seizoen 9 op Netflix? Nu we op Netflix aan de slag kunnen met acht seizoenen van de serie over een zombie-apocalyps, is het de vraag wanneer we het nieuwste seizoen bij de streamingdienst mogen verwachten. In de Verenigde Staten zijn de uitzendingen van seizoen 9 in volle gang en in Nederland worden de afleveringen uitgezonden bij Fox. Op Netflix moeten we het echter nog doen met de eerste acht seizoenen van The Walking Dead.

Zombie-apocalyps

The Walking Dead is één van de meest populaire Amerikaanse series. In de serie volgen we een groep mensen die een zombie-apocalyps hebben overleefd. Ze moeten samenwerken om ervoor te zorgen dat zowel de mensheid als hun eigen leven geen gevaar loopt. De serie groeide de laatste jaren uit tot een groot succes en sleepte de ene na de andere prijs in de wacht. In 2018 was het volgens een onderzoek van Parrot Analytics zelfs de meest populaire tv-serie ter wereld.

Wanneer verschijnt The Walking Dead seizoen 9 op Netflix?

Enige tijd viel het moeilijk in te schatten of we in de toekomst ook op Netflix aan de slag kunnen met seizoen 9 van The Walking Dead. Op 1 maart werden acht seizoenen van de serie toegevoegd aan het aanbod van Netflix, nadat de serie anderhalf jaar geleden van de streamingdienst werd verwijderd.

Inmiddels is duidelijk geworden dat ook The Walking Dead seizoen 9 op Netflix komt en al eerder dan verwacht. Vanaf 9 oktober kunnen we aan de slag met alle afleveringen van seizoen 9 van de serie van AMC. De serie werd tussen 8 oktober 2018 en 1 april 2019 uitgezonden in de Verenigde Staten.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als The Walking Dead seizoen 9 op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?