Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Too Hot To Handle seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Too Hot To Handle seizoen 2 op Netflix? Helaas weten we nog niets over de toekomst van de love reality show. Dat is echter nog geen reden tot paniek. Zeker in het geval van Netflix Originals moeten we doorgaans een tijdje wachten voordat er meer bekend wordt over de toekomst van de reeks.

Too Hot To Handle

Met Too Hot To Handle heeft Netflix een nieuwe datingshow te pakken. Hierin wordt het echter net even iets anders aangepakt dan in bijvoorbeeld Temptation Island en Ex on the Beach. De vrijgezelle deelnemers kunnen namelijk een prijzenpot van liefst 100.000 dollar verdienen.

Daarvoor moeten de singles een band opbouwen met één van de andere singles. Daarvoor mogen ze echter geen fysiek contact met elkaar hebben, want voor iedere fysieke aanraking volgt een boete.

Wanneer verschijnt Too Hot To Handle seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Too Hot To Handle seizoen 2 op Netflix? Het duurde een tijdje voordat Netflix meer bekendmaakte over de toekomst van Too Hot To Handle. Zo verscheen het eerste seizoen in april 2020 op Netflix. De serie werd zo goed ontvangen dat er een tweede seizoen werd besteld. Seizoen 2 wordt vanaf juni 2021 wekelijks op Netflix verwacht. Iedere woensdag is het raak.

Ondertussen aan de slag met andere datingshows? Denk eens aan Love is Blind en The Circle.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Too Hot To Handle seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?