Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Toon seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Toon seizoen 3 op Netflix? Netflix verraste in juli van dit jaar met het nieuws dat het de Nederlandse serie Toon had aangekocht. De serie was oorspronkelijk afkomstig van KPN, maar komt nu ook naar Netflix. Of we ook een derde seizoen mogen verwachten is echter onduidelijk.

Toon

In Toon draait het om een hele rustige en introverte jongen die dezelfde naam draagt als de serie. Toon zit het liefst in zijn eigen kamer te gamen of muziek te spelen.

Dat vearndert allemaal wanneer hij op een feestje, nadat hij iets te veel gedronken heeft, laat horen wat hij kan op zijn gitaar. Zijn optreden wordt opgenomen en gaat al snel viraal op YouTube. Binnen no time verandert Toon van een ‘uberloser’ tot superster.

Wanneer verschijnt Toon seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Toon seizoen 3 op Netflix? Helaas is er over de toekomst van Toon nog niets bekend. In 2017 verscheen het tweede seizoen van de Nederlandse serie bij KPN, maar sindsdien is het stil over de serie met Joep Vermolen in de hoofdrol.

Toch is er enigszins hoop voor Toon. Het valt niet uit te sluiten nu Netflix een deal heeft gesloten met KPN over de rechten van de Nederlandse serie dat er in de toekomst toch nog gewerkt gaat worden aan een vervolg. Daarover is nu echter nog niets bekend.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als meer bekend is over de toekomst van Toon? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?