Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Tribes of Europa seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Tribes of Europa seizoen 2 op Netflix? Na het grote succes van Dark is Netflix opnieuw terug met een Original-serie. Het gaat ditmaal om de sci-fi-serie Tribes of Europa dat wel iets wegheeft van The 100. De grote vraag is alleen of we in de toekomst ook een tweede seizoen mogen verwachten van Tribes of Europa. Voor nu is daar helaas nog niets over bekend.

Duitse sci-fi-serie

Tribes of Europa neemt ons mee naar 2074. We volgen drie broers en zussen die op pad gaan om het lot van Europa te veranderen nadat een wereldwijde catastrofe heeft plaatsgevonden. Daardoor is Europa uiteengevallen in microstaten die nu oorlog voeren. Als de jongeren in het bezit komen van een mysterieuze kubus, raken ze verstrikt in een conflict. Lukt het ze desondanks om te overleven?

Wanneer verschijnt Tribes of Europa seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Tribes of Europa seizoen 2 op Netflix? Of de Duitse serie in de toekomst terugkeert voor een vervolg, is nog niet bekend. Met Tribes of Europa heeft de streamingdienst namelijk een gloednieuwe serie te pakken. Bij nieuwe series is het vaak zo dat Netflix afwacht hoe een serie wordt ontvangen voordat duidelijk wordt of er nog een vervolg wordt besteld.

Mocht Tribes of Europa goed worden ontvangen, dan is de kans aanwezig dat er een tweede seizoen wordt besteld. Wanneer we een eventueel tweede seizoen mogen verwachten, is nog onduidelijk. Voor nu lijken we rekening te moeten houden met een release ergens in 2022. Ondertussen aan de slag met een andere apocalyptische serie? Denk eens aan The 100 of The Rain.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Tribes of Europa seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?