Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Tuca & Bertie seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Tuca & Bertie seizoen 2 op Netflix? Nu het eerste seizoen van de serie sinds 3 mei te bekijken is bij Netflix, vragen fans zich af of er nog een vervolg komt van de animatieserie. Helaas is er slecht nieuws gekomen. Er komt geen vervolg van Tuca & Bertie.

Tuca & Bertie, makers BoJack Horseman

De makers van BoJack Horseman zijn aan de slag gegaan met een nieuwe animatieserie met Tuca & Bertie als resultaat. In de serie staan twee vogelvrouwen centraal. De één is de vrijgevochten toekan Tuca en de andere is de onzekere zanglijster Bertie. De twee wonen in hetzelfde appartement en zijn de beste vriendinnen. Ze steunen elkaar door dik en dun, maar komen soms ook in zeer opmerkelijke situaties terecht.

Wanneer verschijnt Tuca & Bertie seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Tuca & Bertie seizoen 2 op Netflix? Helaas werd in juli bekend dat het na één seizoen klaar is voor Tuca & Bertie. De geanimeerde komedieserie keert niet teug op Netflix voor een vervolg.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Tuca & Bertie seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?