Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Undercover seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Undercover seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van de Nederlands-Belgische serie is sinds vrijdag 3 mei te bekijken bij Netflix. Duidelijk is al dat er een vervolg komt, maar de grote vraag is wanneer we Undercover seizoen 2 op Netflix mogen verwachten.

Nederlands-Belgische serie

Undercover is de eerste Belgisch-Nederlandse serie van Netflix. De serie werd oorspronkelijk gemaakt door het Belgische Eén, maar Netflix sloot zich er al snel bij aan. De misdaadserie vertelt het verhaal van drugscrimineel Ferry Bouwman, gespeeld door Frank Lammers.

Als twee undercoveragenten infiltreren in zijn organisatie, lijkt alles wat hij ooit heeft opgebouwd als XTC-producent in te storten. Hoofdrollen zijn er onder meer voor Anna Drijver, Tom Waes en Elisa Schaap.

Wanneer verschijnt Undercover seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Undercover seizoen 2 op Netflix? Gelukkig is al duidelijk dat er een tweede seizoen is besteld van Undercover. Terwijl het eerste seizoen alleen nog te zien was bij VRT, werd al gestart met de opnames van het vervolg. Het is nog onduidelijk wanneer we het tweede seizoen op Netflix mogen verwachten. We lijken dat nieuwe seizoen in ieder geval zeker niet voor 2020 te hoeven verwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Undercover seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?