Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Vis a Vis seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt Vis a Vis seizoen 4 op Netflix? Netflix is de seizoenen van Vis a Vis, ook wel bekend onder de naam Locked Up, razendsnel aan zijn aanbod aan het toevoegen. Daardoor verschenen achter elkaar de eerste drie seizoenen. De grote vraag is nu of we ook snel aan de slag kunnen met seizoen 4 van Vis a Vis.

Vrouwengevangenis

Het idee van Vis a Vis heeft iets weg van Orange is the New Black, maar dan is deze Spaanse variant een stuk extremer. In Vis a Vis kijken we mee met Macarena Ferreiro (Maggie Civantos). Naar eigen zeggen is zij onterecht in de gevangenis terecht gekomen nadat ze erin geluisd is door de man van wie ze hield.

Nu ze echter in de gevangenis zit, blijkt het leven er heel anders aan toe te gaan dan ze ooit had kunnen verwachten. Ze zal moeten zien te overleven en om dat voor elkaar te krijgen zien we hoe Macarena razendsnel verandert van een onschuldig meisje tot een keiharde vrouw die uit is op wraak.

Wanneer komt Vis a Vis seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt Vis a Vis seizoen 4 op Netflix? Netflix voegde in de afgelopen periode maandelijks een nieuw seizoen toe van Vis a Vis. Het ziet ernaar uit dat de streamingdienst dit tempo ook voor het vierde seizoen vasthoudt. Seizoen 4 van de reeks werd tussen 3 december 2018 en 4 februari 2019 uitgezonden in Spanje en wordt al op 25 september toegevoegd aan het aanbod van Netflix in Nederland.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Vis a Vis seizoen 4 naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?