Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt When Calls The Heart seizoen 5 op Netflix?

Wanneer verschijnt When Calls The Heart seizoen 5 op Netflix? Hallmark Channel gaat begin februari 2018 beginnen met het uitzenden van het vijfde seizoen van de serie, maar op Netflix moet we het naar verwachting nog even doen met de eerste vier seizoenen van de serie.

Elizabeth Thatcher

In When Calls The Heart draait het allemaal om Elizabeth Thatcher. We worden meegenomen naar het begin van de twintigste eeuw. Elizabeth is werkzaam als lerares en is afkomstig uit de gegoede klasse. Als ze voor haar baan naar Coal Valley wordt gestuurd, moet ze proberen om zich aan te passen aan het dagelijks leven in een klein mijnstadje in het westen van Canada.

Het lukt Elizabeth al snel om de bewoners van Coal Valley voor zich te winnen. Op één na dan. Politieman Jack Thornton vindt het helemaal niets dat hij Elizabeth moet beschermen. Hij heeft het idee dat zijn carrière is verpest door haar rijke vader. Slaagt Elizabeth erin om genoeg over de stad te leren zodat ze er kan blijven?

Wanneer komt When Calls The Heart seizoen 5 op Netflix?

Wanneer het vijfde seizoen van When Calls The Heart op Netflix verschijnt, is nog even afwachten. Om een schatting te kunnen maken, is het goed om te kijken naar het verleden. Zo verscheen seizoen 4 van When Calls The Heart op 1 november op Netflix. Het vijfde seizoen gaat in de Verenigde Staten in februari in première. De verwachting was dat het seizoen eind 2018 op de streamingdienst zou komen, uiteindelijk is de definitieve datum 1 februari 2019 geworden.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer When Calls The Heart seizoen 5 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?