Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt When Calls The Heart seizoen 6 op Netflix?

Wanneer verschijnt When Calls The Heart seizoen 6 op Netflix? Hallmark Channel heeft bevestigd dat we een zesde seizoen kunnen verwachten van de serie. De afleveringen van dat zesde seizoen worden vanaf februari 2019 uitgezonden, maar op Netflix zullen we nog wat langer moeten wachten. Toch lijken we wel al een schatting te kunnen maken van wanneer we When Calls The Heart seizoen 6 mogen verwachten.

When Calls The Heart

In When Calls The Heart staat Elizabeth Thatcher centraal. Het verhaal speelt zich af in de twintigste eeuw. Elizabeth werkt als lerares en komt uit de gegoede klasse. Voor haar baan wordt ze op een dag naar Coal Valley gestuurd en moet ze ineens zien te overleven in een klein mijnstadje in het westen van Canada. Lukt het haar om de bevolking voor zich te winnen en de stad goed genoeg te leren kennen om er te blijven?

Wanneer verschijnt When Calls The Heart seizoen 6 op Netflix?

Wanneer verschijnt When Calls The Heart seizoen 6 op Netflix? Nu het zesde seizoen is aangekondigd door Hallmark Channel en de uitzendingen in februari van start gaan, is het al duidelijk dat de verhalen van Elizabeth Thatcher nog niet klaar zijn. Om een schatting te kunnen maken naar wanneer we When Calls The Heart seizoen 6 op Netflix mogen verwachten, kunnen we het best kijken naar het verleden.

Zo ging seizoen 5 van When Calls The Heart in de Verenigde Staten in februari 2018 in première. Precies een jaar later, op 1 februari 2019 werd het seizoen toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Voor seizoen 6 lijken we dan ook rekening te moeten houden met het eerste kwartaal van 2019.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer When Calls The Heart seizoen 6 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?