Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt White Gold seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt White Gold seizoen 3 op Netflix? Over de toekomst van White Gold is nog niets bekend. De serie is afkomstig van BBC dat nog geen uitspraken heeft gedaan over een eventueel vervolg. Ed Westwick, één van de acteurs uit White Gold, raakte eerder in opspraak toen hij beschuldigd werd van seksueel geweld. Daarvoor werd hij uiteindelijk niet vervolgd, maar liet het tweede seizoen wel langer op zich wachten.

Gewetenloze verkopers

Vanwege de jaren 80-vibe doet de serie sterk denken aan Life on Mars, maar dan met een komische insteek. White Gold draait om de arrogante verkoper Vincent Swan en zijn team. Een ding is zeker: dit team heb je liever niet aan de deur. Ze zijn gewetenloos en doen er alles aan om een deal te sluiten.

Na zijn ontslag besloot Vincent voor zichzelf te beginnen. Ondanks dat hij graag de gladde jongen speelt, loop langt niet alles perfect. Vooral zijn privéleven lijkt onder zijn acties te lijden. Zijn vrouw Sam maakt dit maar wat graag duidelijk.

Wanneer verschijnt White Gold seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt White Gold seizoen 3 op Netflix? Of er nog een derde seizoen komt van White Gold, is onduidelijk. Schrijver en regisseur Damon Beesley heeft wel ideeën voor een derde seizoen. De komst van een mogelijk derde seizoen is echter afhankelijk van de ratings en de beschikbaarheid van de huidige cast. Mocht er een vervolg komen, moeten we rekening houden met 2020 of misschien zelfs wel 2021.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer White Gold seizoen 3 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?