Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt White Lines seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt White Lines seizoen 2 op Netflix? La Casa de Papel is inmiddels uiterst populair op Netflix, maar sinds kort kennen we de maker daarvan ook van White Lines. De grote vraag is nu of we ook een tweede seizoen van White Lines mogen verwachten. Het antwoord daarop kwam in augustus: ‘nee’.

White Lines

White Lines is ontstaan uit een samenwerking tussen Alex Pina van La Casa de Papel en Andy Harries en Sharon Hughff van Left Ban (The Crown). We zen hoe het lichaam van een legendarische DJ wordt gevonden. Gek genoeg is hij ruim twintig jaar vermist geweest nadat hij verdween op Ibiza. Om erachter te komen wat er gebeurd is, gaat zijn zus op onderzoek uit. Ze komt in een spannende wereld terecht van dansclubs, leugens en cover-ups.

Wanneer verschijnt White Lines seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt White Lines seizoen 2 op Netflix? Helaas slecht nieuws voor wie hoopte op een vervolg van White Lines. Door de zeer gemengde reacties is besloten om geen tweede seizoen te bestellen van de Spaanse reeks. Ondertussen aan de slag met een soortgelijke serie? Denk eens aan De Twaalf.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer White Lines seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?