Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Zoo seizoen 3 op Netflix?

Zoo is sinds zijn lancering bij CBS uitgegroeid tot een goed bekeken serie. Netflix slaagde er uiteindelijk ook in om de serie die gebaseerd is op de bestseller van James Patterson toe te voegen aan zijn aanbod. De eerste twee seizoenen zijn inmiddels al te bekijken, maar het is de grote vraag wanneer seizoen 3 van Zoo bij de streamingdienst verschijnt.

Moordlustige dieren

Vandaag de dag zijn wij mensen het gewend om de macht te hebben over de dieren. We jagen op ze, ze worden gedood voor consumptie en gevangen gehouden. In Zoo gaat het er heel anders aan toe. In Los Angeles ontspannen twee leeuwen en ze vallen mensen aan. Op zes continenten vinden eenzelfde soort incident plaats.

Maar wat pas echt opvalt, is de situatie in Botswana. Een volledige groep mensen wordt tot het bot verslonden door moordlustige dieren. Dierkundigen komen er al snel achter dat het gedrag van de dieren is veranderd. Ze lijken de macht over te willen nemen. Een kleine groep mensen heeft de taak gekregen om dat te voorkomen.

Wanneer verschijnt Zoo seizoen 3 op Netflix?

De eerste twee seizoenen zijn met open armen ontvangen door Netflix-kijkers. De grote vraag is alleen wanneer het derde seizoen van de CBS-serie volgt. Seizoen 3 werd tussen juni en september 2017 uitgezonden in de Verenigde Staten, maar op Netflix zullen we nog even geduld moeten hebben.

Seizoen 2 werd tenslotte pas eind 2017 toegevoegd aan het aanbod. Voor het derde seizoen lijken we rekening te moeten houden met het vierde kwartaal van 2018. Een precieze releasedatum van Zoo seizoen 3 op Netflix is echter nog niet bekend.

Wil je op de hoogte gebracht worden als er meer bekend is over de releasedatum van Zoo seizoen 3 op Netflix in Nederland? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?