Laatste nieuws over Netflix

Warrior Nun krijgt filmtrilogie om verhaal af te ronden

De kogel is door de kerk, er komt officieel een vervolg op Warrior Nun. Deze serie werd na twee seizoen gecanceld door Netflix, dit tot grote woede van de fans van de reeks. De makers waren op de achtergrond hard bezig om toch een vervolg te realiseren en dat is nu gelukt.

Episch!

Eind juni kwam maker Simon Barry al met groot nieuws. “Vandaag ben ik blij dat ik officieel naar buiten kan brengen dat dankzij jullie stemmen, passie en inzet Warrior Nu zal terugkeren. En meer episch dan jij je kan voorstellen.” Fans moesten nog wel anderhalve maand in spanning afwachten wat er precies gaat gebeuren. Dat is nu eindelijk duidelijk geworden, want er komt een filmtrilogie.

Warrior Nun filmtrilogie

Via YouTube laat producer Dean English weten dat er drie films worden gemaakt. “Een trilogie van speelfilms. Drie!” De grote vraag is wel waar de films zullen worden uitgezonden. Worden het bioscoop releases of komen de films op een streamingdienst. de kans dat dit zal gaan om Netflix is nihil.

Aangezien deze dienst de serie eerder heeft gecanceld. Ook de huidige schrijversstakingen in Hollywood vertragen de productie. English laat tevens weten dat het de intentie is om Warrior Nun verder uit te breiden naar meer films en series, waarin wordt ingezoomd op personages uit de serie.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?