Laatste nieuws over Netflix

Warrior Nun verlengd voor een tweede seizoen

Warrior Nun zal terugkeren voor minimaal een tweede seizoen. De serie over nonnen met superkrachten was in juli een groot succes op Netflix en daardoor is er razendsnel besloten een vervolg te maken.

Beste nieuwkomer van juli

Bij onze maandelijkse verkiezing voor beste nieuwe titels wist Warrior Nun de strijd te winnen voor de beste nieuwe serie. Daarbij werden Cursed en Stateless achter zich gelaten op het podium. Netflix nam de gebruikelijke zes weken om te zien hoe de cijfers van de serie zich hebben ontwikkeld, vervolgens kwam er dus een razendsnel groen licht. Goed nieuws voor Thekla Reuten, die een rol speelt in de serie.

Demonen op aarde bestrijden

Warrior Nun is bedacht door Simon Barry. Het draait om een negentienjarige vrouw (Alba Baptiste), die wakker wordt wordt in een mortuarium met een nieuw leven voor zich. Ze maakt deel uit van een oude orde, die de taak heeft om demonen op aarde te bestrijden. Dat wordt een nog lastigere taak dan ze denkt, want machtige krachten vanuit hemel en hel willen haar vinden en controle op haar uitoefenen.

Datum seizoen 2 nog onduidelijk

Naast uiteraard Baptiste zullen ook Kristina Tonteri-Young, Lorena Andrea, Toya Turner en Olivia Delcán terugkeren. Of Reuten eveneens haar opwachten weer zal maken is nog niet bekendgemaakt. Ook is het nog onduidelijk wanneer het tweede seizoen verwacht mag worden. Dit zal ook afhankelijk zijn van de ontwikkeling van het coronavirus en wanneer opnames weer plaats kunnen vinden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?