Laatste nieuws over Netflix

Wat is er met de schouder van Michael? Lucifer seizoen 5B geeft antwoord!

Michael schouder Lucifer seizoen 5B Netflix

Michael is de grote uitdager van Lucifer in het vijfde seizoen. Heeft hij al heel wat familieleden Los Angeles binnen zien vliegen, nu is dat het geval met zijn tweelingbroer. Alleen daar is wel iets vreemds mee aan de hand. In het tweede deel van seizoen 5 komt daar antwoord op!

Let op: Dit artikel bevat spoilers als je Lucifer seizoen 5A nog niet hebt gezien

Michael, de tweelingbroer van Lucifer

Wanneer Lucifer aan het begin van het vijfde seizoen terug is naar de hel, neemt zijn evenbeeld zijn plaats in. Michael meldt zich in Los Angeles en denkt iedereen te kunnen foppen. Hij komt bedrogen uit, want Amanadiel en Cloe hebben hem al heel snel door. Vanaf dat moment zint hij op wraak, met de heftige cliffhanger aan het einde van seizoen 5A tot besluit. Maar er is wat vreemds aan de hand met de schouder van Michael.

De schouder van Michael

Tom Ellis vertolkt uiteraard zowel de rol van Lucifer als Michael. Wanneer hij de evenknie van de duivel speelt, loopt Ellis wat mank en met een opvallend opgetrokken schouder. Ook wanneer zijn vleugels uit zijn geklapt, is de knik in de vleugel duidelijk zichtbaar. Wat is er met de schouder van Michael? Het is een vraag die veel kijkers hebben. Gelukkig komt er antwoord.

Seizoen 5B geeft antwoorden over Michael

Showrunner Ildy Modrovich heeft namelijk laten weten dat de knik in de schouder van Michael in het tweede deel van seizoen 5 zijn worden verklaard. In een interview met TVLine geeft Modrovich uitleg. “De kijkers zullen antwoorden krijgen, want we zullen er vrij diep op ingaan.”

Wachten op nieuwe afleveringen Lucifer

Het is nog de vraag wanneer deze antwoorden te zien zullen zijn. De opnames van seizoen 5B worden deze maand als alles goed verloopt afgerond. Daarna worden de opnames voor seizoen 6 gelijk gestart. Tom Ellis, de vertolker van Lucifer, liet recent weten dat hij hoopte dat seizoen 5B rond de feestdagen op Netflix kon verschijnen. Tevens is er een musical-episode aangekondigd. Hiervan is al een vrij bizarre teaser vrijgegeven.

Foto credits: Screenrant

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?