Laatste nieuws over Netflix

Wat is er met That ’70s Show en Peaky Blinders aan de hand?

Er werd met veel plezier naar de komst van That ’70s Show op Netflix uitgekeken, maar nu deze komedie niet blijkt te zijn verschenen is er op social media veel onbegrip te lezen. Ook waren er het afgelopen weekend problemen met Peaky Blinders seizoen 3. Wat is er aan de hand?
Update 21 augustus: Inmiddels zijn de problemen met zowel That ’70s Show als Peaky Blinders verholpen.

Contact

Als fan- en informatiesite hebben wij geprobeerd om te achterhalen waarom That ’70s Show niet op 18 augustus is verschenen op Netflix. Deze dag was door de streamingdienst namelijk gecommuniceerd. Via de livechat is Netflix ook gevraagd waarom Peaky Blinders seizoen 3 plotseling weg is.

Netflix had begin deze maand zelf aangegeven dat That ’70s Show op 18 augustus zou verschijnen. Als iets anders loopt wordt vaak via bijvoorbeeld het Twitterkanaal tekst en uitleg gegeven. Mogelijk komt het door het weekend, maar op vragen over That ’70s Show is door Netflix nog niet gereageerd via social media. Hetzelfde geldt voor Peaky Blinders seizoen 3. De livechat van Netflix bood meer soelaas.

Waar blijft That ’70s Show op Netflix?

Waarom That ’70s Show nog niet op Netflix staat blijft ook na contact met de helpdesk onduidelijk. Tijdens de dag waarop de sitcom eigenlijk had moeten verschijnen op Netflix werd nog aangegeven dat het die dag nog goed zou komen. Inmiddels zijn we een paar dagen verder en is duidelijk dat het probleem iets groter blijkt te zijn. Het wachten is nog altijd op That ’70s Show en er blijken vertragingen in de licenties te zijn. De helpdesk verzekerde dat er met man en macht door de afdeling content gewerkt wordt om het in orde te maken. Wat ‘vertraging in de licentie’ precies inhoudt, blijft vaag.

Update 21 augustus: That ’70s Show is in de middag van maandag 21 augustus dan alsnog op Netflix verschenen. Via de zoekfunctie kan That ’70s Show nog moeilijk vindbaar zijn, maar via de directe link is de komedie nu eindelijk te bekijken!

Peaky Blinders seizoen 3 weg op Netflix (update)

Met het verdwijnen van Peaky Blinders seizoen 3 op Netflix ontstond er een volgend probleem. Dit derde seizoen is namelijk pas eind juni op Netflix verschenen en dus zou het raar zijn als de licenties verlopen zouden zijn. Dit blijkt ook het probleem niet te zijn. Navraag via de livechat leerde ons namelijk dat er technische problemen zijn en dat het derde seizoen van Peaky Blinders daarom even niet beschikbaar is in Nederland. De ondertiteling loopt bij Peaky Blinders seizoen 3 namelijk niet synchroon op Netflix en daarom is besloten om het seizoen helemaal offline te halen. Zodra het technische mankement is verholpen keert het derde deel weer terug.

Update 21 augustus: Peaky Blinders seizoen 3 is weer teruggekeerd op Netflix. De technische afdeling van Netflix heeft dus een paar dagen nodig gehad om de problemen met synchronisatie te verhelpen.

Als er updates zijn aangaande That ’70s Show en/of Peaky Blinders passen we dit bericht aan.

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?